Te koop aangeboden: Joint Venture

Mijn gevorderde leeftijd en de daarmee gepaard gaande gezondheidsproblemen dwingen me er toe mijn Dufour 40 Performance te koop aan te bieden.
De boot is in 2008 nieuw gekocht bij Jachthaven Noordschans, heeft een 55 PK Volvo Penta Saildrive, een diepe loden kiel (2.00 m) en 3 slaapcabines met 2 aparte toiletten. De kuip en het dekzijn voorzien van teakhout. De romp heeft een roestvast stalen stootlijst.
De boot is uitgerust met een zg Performance Pakket, hetgeen betekent dat alle voorzieningen voor wedstrijdzeilen aanwezig zijn (behalve de spinnaker zelf). Het schip is verder voorzien van veel comfort, o.a.  een Raymarine St 60 windrichting- en snelheidsmeter annex een St 6000+ stuurautomaat, een Webasto 3900 kachel, een Trilens radarreflector (groot model), GPS, marifoon, buiskap en zeilhuik.

Kortom een uniek schip, dat door omstandigheden tegen een bijzondere prijs in uw bezit kan komen. Daarover wil ik in een vertrouwelijk gesprek graag met u overleggen.

Tenslotte vermeld ik nog dat deze laatste Joint Venture zowel in 2008 als 2012 de PZV-eindejaarswedstrijd heeft gewonnen.

Eventuele gegadigden verzoek ik contact op te nemen met Jan de Vin, Tel.: 040-2213983.